CONTACT 2018-07-06T18:25:20+00:00

Hoe kunnen wij u helpen?

U bent als klant belangrijk voor ons, aarzel niet ons te contacteren voor uw verdere vragen in verband met zonnepanelen.  Met plezier staan we met raad en daad voor u klaar. Wij bedienen onze klanten over de ganse Benelux. Wij hebben een vestiging in België en een vestiging in Nederland. 

CONTACT INFORMATIE

Wij bedienen onze klanten over de ganse Benelux dankzij ons uitgebreid netwerk. Alle panelen en omvormers leverbaar uit voorraad.

ONS KANTOOR

Tel.: 051 28 09 10

ONS E-MAIL ADRES

KANTOORUREN

Van 9:00 tot 17:30

Volg ons op Social Media voor tips, weetjes en promoties!

Blijf met ons verbonden

Buiten de kantooruren een berichtje achterlaten? Vul hier je gegevens in en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.

Kwaliteit gegarandeerd

Het is ons streefdoel om de klant ten volle tevreden te stellen. Wij geloven nog steeds dat een tevreden klant meer reclame kan maken voor ons bedrijf dan een advertentie op het internet. Daarom maken wij van elke klant een ambassadeur van ons bedrijf. De aankoop van uw installatie is belangrijk voor ons, doch dit is niet het belangrijkste. Wij begeleiden onze klanten in het totale project van A tot Z en nog ver daarachter. Ook wanneer uw installatie opgeleverd en in werking gesteld is zullen wij u als klant verder blijven opvolgen. Bij Klatos wordt je klant voor het leven, onze service gaat veel verder dan u ooit had durven dromen.