Infrarood verwarming goedkoop ?

//Infrarood verwarming goedkoop ?

Infrarood verwarming goedkoop ?

Infrarood verwarming goedkoop ?

Infrarood verwarming goedkoop? Deze vraag beantwoorden kan op twee manieren. Eerst kijk de klant naar de aankoopprijs van een infrarood verwarming. Hierbij moeten we een onderscheid maken naar een standaard infrarood verwarming en een sierpaneel dat als een kunststuk in je woonkamer hangt

De standaard infrarood verwarming is inderdaad goedkoop in aanschaf, terwijl de luxe panelen met schilderij of speciale motieven in een duurdere klasse vallen. Men kan dit vergelijken met de aanschaf van een standaard CV radiator en een sierradiator. De sierradiator zal in dit geval vele malen duurder zijn dan de standaard.

Infrarood verwarming goedkoop ?

Infrarood verwarming goedkoop ? Buiten de aanschaf telt ook het verbruik in kostprijs van de verwarming. Men stelt dat een infrarood verwarming werkt op elektriciteit en dat deze duurder is dan bv gas. Het klopt dat de eindgebruiker meer betaald voor 1 Kw elektriciteit dan voor 1 Kw gas. Dit ligt niet onmiddellijk bij de kostprijs zelf, maar bij de net tarieven en bijkomende belastingen.

Infrarood verwarming goedkoop ?

infrarood verwarming goedkoop ?

Goed te weten is dat men in gans Europa alle moeite doet om van fossiele brandstoffen af te geraken en de CO2 uitstoot drastisch omlaag te krijgen. En ja, ook gas is een fossiele brandstof die ons klimaat flink doet opwarmen.

In onze nabije buurlanden is men bezig om de belastingen op gas met 20% te verhogen, en de belasting op elektriciteit mat 10% te verlagen. Ook in BelgiĆ« is men van plan om een CO2 belasting te gaan invoeren op auto’s maar ook op verwarmingstoestellen.

De kostprijs van gas zal dus langzaam maar zeker de kostprijs van elektriciteit voorbij steken. Dus het is dus wel echt verstandig om nu reeds de overstap te maken naar een CO2 vrije verwarming.

Indien u deze infrarood verwarming ook nog weet te combineren met zonnepanelen dat is uw verbruik onmiddellijk goedkoper dan gas, want zoals je reeds wist, de zon schijnt GRATIS voor ons allemaal.

Wenst u graag een offerte of vrijblijvend advies ?

Voor een vrijblijvende offerte of contact laat hier uw gegevens achter.

Je Regio

Postcode:
Gemeente:
Straat
Nummer

_________________________________________________________________________________________________

Waar wens je de werken uit te voeren

In privaat woningIn een bedrijfspand

Omschrijving

__________________________________________________________________________________________________

Je contactgegevens

Aanhef

De heerMevrouw
Naam:
Achternaam:
Telefoon:
E-mail:
By | 2018-07-04T18:38:19+00:00 October 11th, 2017|News|