Off-Grid zonnepanelen – Elektriciteit zonder aansluiting

//Off-Grid zonnepanelen – Elektriciteit zonder aansluiting

Off-Grid zonnepanelen – Elektriciteit zonder aansluiting

Off-Grid zonnepanelen

Off-Grid zonnepanelen geven u de vrijheid om zonder aansluiting te kunnen genieten van het comfort dat elektriciteit u te bieden heeft.

Stel u heeft een woning of vakantiewoning waar u heerlijk kan genieten van de rust die de natuur te bieden heeft.  Deze prachtige oase geeft u voldoening om gedurende de dag te genieten van de stilte, geen auto’s, geen bussen of trein, maar ook geen …… elektriciteit. Als het ‘s avonds donker wordt moet u zich behelpen met kaarsen of olielampen.  Back to nature in overdrive. Maar het kan ook anders, met respect voor de natuur. Zonder CO2 uitstoot en zonder lawaai of andere storende factoren.

Een Off-Grid zonnepanelen installatie

Via opslagbatterijen en een degelijke zonnepanelen installatie kan u ook in de volle natuur genieten van uw alledaags comfort. Gedurende de dag laden de zonnepanelen de aanwezige batterijen op en heeft u zelf stroom over om de ijskast en andere apparatuur te sturen.

Als het ‘s avonds donker wordt steekt u gewoon de LED verlichting aan en u geniet op uw terras of living zonder het gevaar dat u struikelt over een tapijt of keukenstoel die u niet zag.

Met een Off-Grid zonnepanelen installatie geniet u meer van uw vakantiewoning of andere locatie waar u normaal geen net aansluiting hebt. De grote en het kostenplaatje van deze installatie kan u zelf bepalen. Wenst u enkel maar een ijskast en de verlichting te sturen komt u er met een relatief kleine installatie vanaf. Wenst u meer comfort en gaat u voor CO2 vrije infrarood verwarming en alle ander elektrisch comfort dan wordt de installatie iets groter.

U bepaalt zelf wat er voor u mogelijk is, wat ons betreft is er technisch enorm veel mogelijk. Wij helpen u graag verder met het voorzien van het nodige comfort in uw droomwoning. En dit met respect voor de natuur en moeder aarde.

Meer informatie of offerte aanvraag

Voor een vrijblijvende offerte of contact laat hier uw gegevens achter.

Je Regio

Postcode:
Gemeente:
Straat
Nummer

_________________________________________________________________________________________________

Waar wens je de werken uit te voeren

In privaat woningIn een bedrijfspand

Omschrijving

__________________________________________________________________________________________________

Je contactgegevens

Aanhef

De heerMevrouw
Naam:
Achternaam:
Telefoon:
E-mail:
By | 2018-07-04T17:51:17+00:00 October 13th, 2017|News|